Kontakt

Pediman Sabina Gornik s.p.
Vanganelska cesta 20
6000 Koper

Telefon 00386 64 253 263

Kontaktirate nas lahko na email naslov: marko.gornik@siol.net.


Skupina Pediman

Skupina je na trgu prisotna od leta 1999 s prvo storitvijo pedikura. Je družinsko podjetje, ki v slovenskem prostoru tudi predstavlajo najboljši potencial za razvoj podjetništva. V začetku je bila osnovna dejavnost osebna nega s storitvami kot so pedikura, oskrba diabetičnega stopala, manikura, depilacija, in ostalo kar je povezano z nego rok in nog ...

Z leti je podjetje raslo in s tem tudi njegova ponudba. Danes ima podjetje Pediman široko paleto ponudbe, prevladujoča usmeritev pa še vedno ostaja usmeritev v ponudbo osebnih storitev tako na področju nege in dejavnost, ki je povezana s storitvami za boljše počutje.

V zadnjih leti pa z novimi znanji, ki jih v podjetje prinašajo družinski člani, razširjamo delovanje na spletnim marketingom in novimi produkti na področju turizma.

S prvimi koraki, ki smo jih naredili na postavljanju visokih standardov v delo na področju pedikure predvsem pa tako imenovanega diabetičnega stopala pri sladkornih bolnikih, je salon Pediman pridobil sloves nudenja kvalitetne in za stranko prijazne storitve.

Kar smo se naučili pri storitva osebne nega, sedaj uspešno prenašamo na ostala omenjena področja.